Retourneren & Garantie

Retourneren

Als consument heb je het recht om het door jou bestelde artikel binnen 14 dagen te retourneren. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening. Wel dien je zelf de kosten voor het terugsturen te betalen. Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen betalen wij het aan jou verschuldigde bedrag terug.

Om een product te retourneren dien je contact op te nemen via e-mail. Wij zullen je de adresgegevens sturen waar je het product naar mag retourneren.

Garantie

Voor een product door ons verzonden wordt vindt er een kwaliteitscontrole plaatst. Toch kan het altijd voorkomen dat het product beschadigd raakt. In dat geval heeft u het recht om het product bij ons te ruilen. U dient dan zo snel mogelijk na ontvangst contact met ons op te nemen.

Na gebruik of wassen van het product vervalt onze garantie. Wij drukken onze shirts met hoogwaardige folies. Het is echter onoverkoombaar dat de bedrukking na verloop van tijd kan vervagen of gedeeltelijk los kan laten. Voor meer informatie kunt u onze blogs lezen.