Bestellen & leveren

Bestellen

Bestellen op Cotton Panda gaat gemakkelijk in 3 stappen.

  1. Leg een artikel in je winkelwagen en ga verder naar bestellen
  2. Vul je gegevens in en controleer je bestelling
  3. Reken je bestelling af via de bevestigingsmail die je van ons ontvangt.

Voor het gebruiksgemak is het mogelijk om een account aan te maken, zodat je gegevens door ons kunnen worden opgeslagen. Op die manier hoef je bij een nieuwe bestelling je adresgegevens niet opnieuw in te vullen.

Het aanmaken van een account is niet noodzakelijk om een bestelling te plaatsen.

Bestelling aanpassen

Na het plaatsen van de bestelling kun je deze niet meer aanpassen. Mocht je een foutje hebben gemaakt of je bedenken, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Indien de bestelling nog niet is verzonden kunnen wij deze voor je annuleren.

Mocht je bestelling al wel verzonden zijn, dan is deze altijd binnen de gestelde tijd te retourneren. Het aankoopbedrag wordt door ons teruggestort. De eventuele retourkosten zijn voor eigen rekening van de consument.   

Bezorgopties- en kosten

Voor standaard verzending binnen Nederland rekenen wij een bedrag van €6,75 inclusief BTW. Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL. Na betaling wordt je bestelling zo snel mogelijk gereed gemaakt voor verzending.

Omdat elk product bij Cotton Panda uniek is, wordt alles op maat gemaakt. Hierdoor duurt het wat langer voordat we de door jou bestelde producten kunnen verzenden. Houdt rekening met een verzendtijd van 5-10 werkdagen.

Ook ophalen van de door jou bestelde producten is mogelijk. We hebben twee afhaallocaties. Deze bevinden zich in Schiedam en Sint-Oedenrode. Wanneer je voor één van deze opties kiest communiceren we via e-mail wanneer je bestelling klaar ligt.